Do prawidłowego działania strony potrzebna jest przeglądarka z włączoną opcją języka JavaScript
Nasza gazetka
BIEŻĄCA OFERTA
Konkursy
Sklepy topaz
Topaz radzi
Kontakt
MOJE KONTO
Zaloguj się
Strona główna
>
Topaz radzi
>
Schab w sosie chrzanowo-jajecznym
Schab w sosie chrzanowo-jajecznym
Składniki:
1 kg schabu
4 jajka ugotowane na twardo
3 łyżki tartego chrzanu
1/2 szklanki śmietany 18%
1/2 szklanki bulionu
1 cebula
sól, pieprz
Przygotowanie:
Schab pokroić w plastry i podsmażyć na złoto z cebulą.
Wlać bulion, dusić 40–50 min pod przykryciem.
Jajka zetrzeć na drobno, połączyć z chrzanem i śmietaną.
Po duszeniu mięsa dodać sos do garnka, zagotować – niech zgęstnieje.
Udostępnij:
Zaloguj się
Nie Pamiętasz PINu lub nie dostałeś maila aktywacyjnego?
Zaloguj mnie
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Prośba o aktualizacje danych
* - pola wymagane
Zapisz
Anuluj
Zarejestruj się
Przypomnij PIN
Nie pamiętasz swojego hasła lub nie otrzymałeś linku aktywacyjnego? Wpisz email podany podczas rejestracji w serwisie topaz24.pl, a w krótkim czasie otrzymasz wiadomość z dalszymi instrukcjami.
Przypomnij PIN
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Jeżeli jesteś posiadaczem Karty Stałego Klienta Topaz, ale nie masz zarejestrowanego konta w systemie internetowym programu lojalnościowego Topaz, skorzystaj z poniższego formularza, aby uzyskać pomoc. Nasi konsultanci skontaktują się z Tobą w najbliższym dniu roboczym.
(13-cyfrowy numer karty zawarty pod kodem kreskowym)
Poproś o kontakt