Do prawidłowego działania strony potrzebna jest przeglądarka z włączoną opcją języka JavaScript
Nasza gazetka
BIEŻĄCA OFERTA
Konkursy
Sklepy topaz
Topaz radzi
Kontakt
MOJE KONTO
Zaloguj się
Strona główna
>
Topaz radzi
>
Łopatka duszona z cebulą i pieczarkami
Łopatka duszona z cebulą i pieczarkami
Składniki:
600 g łopatki wieprzowej
2 cebule
200 g pieczarek
200 ml bulionu
Sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie
Olej do smażenia
Przygotowanie:
Łopatkę pokrój w plastry i obsmaż na rozgrzanym oleju.
Dodaj pokrojoną cebulę i pieczarki, smaż przez kilka minut.
Dodaj przyprawy oraz bulion, a następnie duś na małym ogniu przez około 1,5 godziny, aż mięso będzie miękkie. Podawaj z pieczywem.
Udostępnij:
Zaloguj się
Nie Pamiętasz PINu lub nie dostałeś maila aktywacyjnego?
Zaloguj mnie
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Prośba o aktualizacje danych
* - pola wymagane
Zapisz
Anuluj
Zarejestruj się
Przypomnij PIN
Nie pamiętasz swojego hasła lub nie otrzymałeś linku aktywacyjnego? Wpisz email podany podczas rejestracji w serwisie topaz24.pl, a w krótkim czasie otrzymasz wiadomość z dalszymi instrukcjami.
Przypomnij PIN
Nie masz konta?
Zarejestruj się
Jeżeli jesteś posiadaczem Karty Stałego Klienta Topaz, ale nie masz zarejestrowanego konta w systemie internetowym programu lojalnościowego Topaz, skorzystaj z poniższego formularza, aby uzyskać pomoc. Nasi konsultanci skontaktują się z Tobą w najbliższym dniu roboczym.
(13-cyfrowy numer karty zawarty pod kodem kreskowym)
Poproś o kontakt